klanten beoordelen ons met een 9.6
Home  /   Tuin ideeën vanuit onze eigen projecten  /  Tuinaanleg met een terras overkapping

Tuinaanleg met een terras overkapping

Eerst demonteren we al het tuinhout zoals de oude schutting en het tuinhuisje dit voeren we zelf af. Hierna graven we de grond en de beplanting uit dit gooien we op een parkeerplaats we bellen gelijk onze collega zodat het nog dezelfde dag wordt weg gehaald. De oude bestrating stapelen we op pallets, die worden gelijk meegenomen als onze chauffeur het zand en de opsluitbanden komt brengen.

Het zand brengen we aan en egaliseren we de opsluitbanden stellen we daar waar bestrating aan een zacht materiaal gaat grenzen, als alles staat wordt het zand aan getrild. In de tussen tijd zijn we begonnen met het plaatsen van de schuttingen geïmpregneerde Eindhoven schermen echt een kwalitatief top scherm gemaakt met 21 planken, RVS geschroefd met de planken zo dicht op elkaar dat je er niet doorheen kan kijken. De tweede dag maken we de schutting lijn af en gaan we de terras overkapping Living modulair excellent 400x300 cm plaatsen, vooral het platte dak met EPDM folie en de waterafvoer heeft onze vakkundige aandacht nodig.

De derde en vierde dag gaan we de tuin bestraten, één man neemt de zorg op zich betreft het maat werk en zaagt alles op maat met onze diamantzaag. De andere zorgen voor het straatwerk met 60x60x6cm Furora slate zilver en de verhoogde borders. Deze borders maken we met muurelementen wallblock antraciet 10x10x40cm en verlijmen deze met speciale steenlijm tot verschillende hoogtes. De laatste dag werken we alles af, halen de bomen op ”platanus hispanica” bij onze groen leverancier Greenlink, bemeste tuinaarde in de borders, IN­LITE tuinverlichting monteren en aansluiten, vegen we alles dicht met onkruid remmend voegzand en trillen de bestrating. Kortom na één week maken de jongens van tuinaanleg Rokkeveen een compleet nieuwe tuin.

Wilt u ook zo'n tuin?

  • 16-01-2019
  • Tuinaanleg
Tuin met overkapping 1
Tuin met overkapping 2
Tuin met overkapping 3
Tuin met overkapping 4
Tuin met overkapping 5
Tuin met overkapping 6
Tuin met overkapping 7 homepage
Tuin met overkapping 8
Tuin met overkapping 9
Over ons

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer. 

Neem contact met ons op

Wilt u een Afspraak Maken?

Tuincentrum Rokkeveen
Moeder Teresasingel 80
2719 AZ Zoetermeer

Tel: 079 - 361 10 90
info@tuincentrumrokkeveen.nl