klanten beoordelen ons met een 9.6
Home  /   Tuin ideeën vanuit onze eigen projecten  /  Tuinaanleg met keramiek

Tuinaanleg met keramiek

Na een bezoek in onze showtuin en het eerste gesprek is geweest over de tuinwensen.

Zijn we met de klant tot de conclusie gekomen dat we gaan voor een moderne tuin, onderhoudsarm dus “ keramiek” Maar keramiek moet wel op een speciale manier verwerkt worden vertelt de klant mij, dit heb ik gelezen op het internet en daar staat dat het in de beton moet gelegd worden dit gaat volgens mij boven mijn budget komen.

Ik vertel mijn klant dat wij een tuinaanleg centrum zijn en dat is nu net iets anders dan een tuincentrum of tegelhandel die alleen de keramiek tegels verkoopt, simpelweg omdat wij ook garantie op het straatwerk moeten geven. Wij bestraten keramiek tegels gewoon op het zand !!!!!!

Dit omdat hier in onze regio een klei of veen grond ligt en deze ondergrond kan zakken, als U dan op een cement houdende ondergrond gaat bestraten kan deze dus gaan zakken. Ophogen of herstellen is dan onmogelijk. Omdat wij gewoon op zand bestraten en met een zelf herstellende voeg werken kan de bestrating zelfs over 5 of 10 jaar nog opgehoogd worden. Ik heb de klant overtuigd en een mooie prijs neergelegd de hele tuin wordt bijna dicht bestraat met Mirage Quarziti en Mirage Signature 60x60x2cm totaal 85 m2.

We bestraten de tegels met spacer afstand houders van 3 mm hierdoor krijgt het terras een strakke voeg. Voegen doen we met XP Gator sand antraciet dit is een waterdoorlatende voeg die geen onkruid of ongedierte doorlaat, het aparte van deze voeg is dat deze zodra het nat wordt flexibel is. (hierdoor dus is te herstellen) Het eind resultaat mag er weer wezen de klant zeer tevreden en wij trots dat we de klus weer hebben geklaard en wensen de klant veel tuin plezier.

Wilt u ook zo'n tuin?

  • 16-01-2017
  • Tuinaanleg
Tuinaanleg keramiek tegels 1
Tuinaanleg keramiek tegels 10
Tuinaanleg keramiek tegels 11
Tuinaanleg keramiek tegels 12
Tuinaanleg keramiek tegels 13
Tuinaanleg keramiek tegels 14 homepage
Tuinaanleg keramiek tegels 2
Tuinaanleg keramiek tegels 3
Tuinaanleg keramiek tegels 4
Tuinaanleg keramiek tegels 5
Tuinaanleg keramiek tegels 6
Tuinaanleg keramiek tegels 7
Tuinaanleg keramiek tegels 8
Tuinaanleg keramiek tegels 9
Over ons

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer. 

Neem contact met ons op

Wilt u een Afspraak Maken?

Tuincentrum Rokkeveen
Moeder Teresasingel 80
2719 AZ Zoetermeer

Tel: 079 - 361 10 90
info@tuincentrumrokkeveen.nl