Ruim 2000 m2 showtuin • Profiteer in de winter van hoge kortingen! • Bel ons 079 361 10 90 Onkruid verwijderen? Klik hier
HOME  /   Ieder jaar weer nieuwe tuintrends

Ieder jaar weer nieuwe tuintrends

Tuintrend nummer 1: onderhoudsvrij


tuintrendsDe hedendaagse tuineigenaar wil graag vooral genieten en niet ook nog eens naast een drukke baan uren in de tuin bezig zijn. Onderhoudsarme tuinen zijn daarom de grootste tuintrend. Bestrating kan daarbij helpen en er zijn tegenwoordig prachtige steensoorten die voor veel sfeer zorgen.

Tuintrend nummer 2: open en uitnodigend

In het verlengde van tuintrend nummer 1 moet de tuin vooral een plaats zijn waar het makkelijk genieten en ontspannen is. Een open en uitnodigende indeling helpt hierbij. De tegels wat groter, de legverbanden ruimtelijker – op allerlei manieren kan hiermee gespeeld worden.

Tuintrend nummer 3: doe vooral wat je zelf mooi vindt!

Een schot voor open doel? Ja, misschien, maar het blijft belangrijk om niet klakkeloos de bladen en programma’s te volgen. Een goed samenspel tussen eigen wensen en heersende tuintrends biedt vaak het meest verfrissende resultaat.

Kom langs bij Tuinaanlegcentrum Rokkeveen

Tuinaanlegcentrum Rokkeveen kan u helpen, met advies, vele inspirerende voorbeelden van tuintrends en last but not least: wij kunnen het ook uitvoeren! Kom snel langs, het weer is prachtig en het is tijd om aan de slag te gaan!

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Bent u geintresseerd in onze diensten? Vul hieronder het formulier in en wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.


Offerte aanvragen